Skip to main content

Sami Gjoka

Poeti Shqiptaro-Amerikan, Sami Gjoka, punon e jeton ne Arlington te Virxhinise, ne Shtetet e Bashkuara. Lindur ne Manez te Durresit, ne vitin 1962, Gjoka arratiset nga Shqiperia ne vitin 1990. Poezite e ketij vellim, kane qene botuar me pare ne dy vellime te meveteshem Shqip-Anglisht: "Hijet Flasin Ndryshe" dhe "Nese Shkoj Ne Ferr.""